Sebelum anda mendapatkannya, saya ada satu lagi TAWARAN menarik + istimewa buat anda dan ianya merupakan...

 

Tawaran ini sekali sahaja ditawarkan.. Jika anda terlepas sekarang ianya bermakna selepas ini anda tidak akan menjumpai tawaran hebat sebegini lagi! Ingin tahu apa yang saya ingin tawarkan? Mari kita lihat di bawah..


BONUS #1

SEJADAH TRAVEL BERKOMPAS

(Bernilai RM15)

Sejadah travel ini dilengkapi dengan buku panduan arah kiblat seluruh dunia, ianya sangat bermanfaat dan berguna ketika sedang menggembara samada didalam atau diluar negara. Tidak tahu mana arah kiblat bila kemana-mana kini tidak lagi menjadi masalah. Sejadah travel ini juga bersaiz poket dimana ia mudah dibawa, ringan, kalis air, dan mudah dicuci.

 

 

BONUS #2

POWERBANK KHAS AL QURAN DIGITAL

(Bernilai RM15)

Ia bersifat portable @ mudah alih. Senang di bawa ke mana sahaja. Anda boleh bawa power bank beserta Al Quran Digital anda.Tak perlu risau tentang kehabisan bateri Pen Digital untuk belajar Al-Quran.. 

 

 

BONUS #3

TASBIH DIGITAL

(Bernilai RM5)

Masih gunakan Tasbih yang lama? Jom bertukar kepada yang jenis baru. Kiraan sehingga 999999 secara digital. Lebih kecil & mudah digunakan.Tiada bunyi setiap kali membuat kiraan. Baterinya tahan lebih lama kerana ia akan 'auto off' jikalau tidak digunakan. Bateri juga sedia ditukar di mana-mana kedai jam.

 

 

BONUS #4

BAG GOLD EKSKLUSIF

(Bernilai RM5)

Bag Woven Eksklusif berwarna GOLD yang direka khas untuk membawa Al-Quran Digital.

 

Berapakah kos pelaburan yang anda patut laburkan untuk dapatkan kesemua ini? Lihat dahulu di bawah harganya:

 

1. SEJADAH TRAVEL BERKOMPAS (RM15)

2. POWERBANK KHAS (RM15)

3. TASBIH DIGITAL (RM5)

4. BAG GOLD EKSKLUSIF (RM5)


Jadi, harga keseluruhannya cuma: RM40 (Pakej Upgrade) + RM179 (Set Al-Quran Digital Al-Falah) = RM219

 

Ya, semuanya bernilai RM219. Amat-amat berbaloi. Anda mahu dapatkan semua pakej tersebut sekarang? Nanti dulu.. Berapa anda perlu laburkan?

RM219

Anda tak perlu keluarkan kos sebanyak RM219. Saya akan berikan diskaun buat anda hanya untuk masa terdekat ini saja. Kos yang anda perlu labur untuk dapatkan kesemua pakej ini hanyalah..

RM199 SAHAJA!

Tapi ingat.. Tawaran seperti ini akan terhad untuk orang yang terawal sahaja untuk memilikinya. Jika anda tidak bertindak sekarang, anda akan terlepas tawaran terbaik dari saya ini.

RM199 untuk semua pakej yang ditawarkan. Bila-bila masa sahaja saya boleh menarik tawaran ini. Mana anda nak dapat lagi lepas ni?

Ayuh, klik pada gambar dibawah untuk tempahan PAKEJ UPGRADE ini:


------------------------------------------------------------------------

Opps tidak, saya tidak mahu PAKEJ UPGRADE dan TAWARAN HANGAT ini. Dan saya sedar peluang ini takkan datang lagi pada masa yang akan datang. Saya hanya mahukan “Al-Quran Digital Al-Falah” sahaja.. Betul? Tak Rasa Rugi Ke Lepas Tawaran Di Atas? Jika YA, sila KLIK PADA GAMBAR ini:


Terima Kasih di atas TAWARAN ISTIMEWA ini! Maaf, saya TIDAK BERMINAT. Saya hanya mahu beli Al-Quran Digital Al-Falah sahaja, Terima Kasih.

KLIK SINI!